divendres, 13 de juny del 2008

surto a la tele!!! visca l'osonosfera!!



així he de sortir a passejar ara perquè no em reconeguin... des de que vaig sortir ahir a la tele i per internet ja sóc tope famosa. Els papes diuen que no cal que em pugin els fums al cap, que això de la fama ara hi és i ara no... però mira, mentres pugui penso anar d'estrella! i qui sap sinó em veurà algun caçatalents i acabo sortint al Cor de la Ciutat o a Ventdelplà.

Us ho explico: resulta que sóc la més petitona de la comarca d'Osona que té un bloc, i avui es presenta l'Osonosfera, un portal que recull tots els blocs de la comarca...una idea molt xula, n'hi ha més de 200!!! aixi podré trobar més colegues o discutir de coses més serioses amb tots els politics, o descobrir noves aficions,...

Total, que els del 9nou TV hem van trucar per si em podien venir a entrevistar i a filmar mentres escrivia el bloc.... i tant! que guai!! Va venir l'Eva, una periodista molt simpàtica del 9nou amb una càmara molt més grossa que la dels papes, ens va fer preguntes, li vam ensenyar el bloc, vam fer una mica de teatre,... je,je.. quines artistes que estem fetes!

El video encara no el tinc... haureu d'esperar al proper post...no us poseu nerviosos....

Moltes felicitats pels impulsors de l'osonosfera! Ens veiem aquest vespre a Tavèrnoles.

1 comentaris on "surto a la tele!!! visca l'osonosfera!!"

Anònim ha dit...

Hola Amanda!!!

Sóc la periodista de la càmera més gran que la dels papes. M'alegra que t'agradessin la meva visita i les meves preguntes. Ah, i el teatre el vau fer molt i molt bé. Jo diria que tens fusta d'artista.

Eva

 

On m'he fotut? Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez