dilluns, 2 de juny del 2008

aigua i més aigua


Diuen que he nascut en època de sequera... potser si, però el cas és que fa més d'un mes que no para de ploure. Si, els papes ja m'han explicat que és bo que plogui, perquè sinó aquest estiu m'haurien de banyar amb coca-cola, però també és un rollo perquè no podem sortir a passejar per fora, a jugar amb en fleming i els gatets, anar a la platja el cap de setmana, fer excursions,... Per tant ens passem moltes estones a casa, i aquell parell m'han d'entretenir d'alguna manera, per exemple mirant la nena i la mama que estan a dins l'armari de l'habitació que són iguales que nosaltres (és un armari màgic!!) o cantant cançons amb la guitarra del papa, que això m'agrada molt.

I parlant d'aigua, estic molt emocionada perquè aquest dimecres començo el curset a la piscina!!!!!
Aniré a Tona, al Balneari Codina, amb en Nil (que ja fa dies que hi va) i l'Arnau (que comença igual que jo). De moment aquest cap de setmana ja m'he estat entrenant a casa els avis de Santa Coloma, amb l'especialització dels 25m palangana, je,je..nedaré super ràpid!!!

2 comentaris on "aigua i més aigua"

La patunikos on 4 de juny del 2008, a les 14:29 ha dit...

WOOOooolaaaaaaaaaaa "manda"!!!!

espero que et vagi molt bé pel Balneari...la veritat és que és un gust l'aigua tan calentona....desprès una mika de teta...i a nomi toooootaaaa la nit!!!!

Si vols venir a la meva casa d'estiu...així que s'acabi la sequera..omplo la piscina. Té 1 arcada molt xula i jocs infantils...ja veuràs...i no cal que portis "burbuja"...segur que fas "cul"...però no pots beure't l'aigua eh????? ...a vegades se m'escapa el pis...jijiji

mooooolts patunikos

Jordi Vila Tuneu on 5 de juny del 2008, a les 10:07 ha dit...

Hola Company/a blocaire,

Com potser ja saps, des de fa uns mesos un grup de blocaires d´aquesta comarca estem impulsant l´osonosfera.cat, un portal virtual que aglutinarà tota la comunitat blocaire d´osona. El portal serà un agregador de blocs personals i col·lectius de diferents tipologies i temàtiques per tal de projectar amb més força aquesta rica comunitat blocaire a la catosfera. L´eina, a més de ser col·lectiva, serà una bona manera de compartir continguts entre tots els agregats. Hem elaborat una llista de blocs (que caldrà anar ampliant a mesura que n´apareixin de nous) en la qual el teu bloc hi apareix. Per tant, i sempre que no ens manifestis el contrari, el teu bloc serà agregat al portal. Si pel contrari, no vols sortir-hi, envia´ns un email a blocairesosona@gmail.com i no t´hi agregarem.

També et volem convidar a la 1ª Trobada Blocaire d´Osona que celebrarem el proper divendres 13 de juny de 2008, a les 20 hores, a la Sala Polivalent de l´Ajuntament de Tavèrnoles. La trobada consistirà en una taula rodona amb debat posterior, moderada per Enric Xicoy (periodista, professor de la Universitat Ramon Llull i col·laborador del canal de noticies 3/24 de TVC), amb tertulians i blocaires de luxe:

-Vicenç Partal (blocaire i director de Vilaweb)
-Saül Gordillo (blocaire i director de l´ACN)
-Carles Puigdemont (blocaire i cap de llista de CIU a l´Ajuntament de Girona)

Després de l´acte, hi haurà un sopar-tertúlia al restaurant El Roquet (piscines) de Tavèrnoles en el que també esperem comptar amb la teva presència (envia email per confirmar sopar a blocairesosona@gmail.com fins el dia 9 de juny). El preu del sopar és de 18 €.

Esperant poder-nos saludar personalment i conèixer de primera mà les aportacions i experiències de tots els blocaires, rep per endavant una afectuosa salutació virtual.


Atentament,



Grup promotor osonosfera.cat

 

On m'he fotut? Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez